Jadłospis

Menu od 19-23 lutego

 

Śniadania

Obiady

Podwieczorki

Pn

Pieczywo razowe, masło,  serek homogenizowany  , szynka wieprzowa, pomidor

Rosół z makaronem,

Gulasz wieprzowo-drobiowy z jarzynami, kasza jaglana .

Melon , biszkopty

Wt

Kakao na mleku  Kanapka (pieczywo razowe, masło, szynka drobiowa, żółty ser, rzodkiewka) .

Zupa pomidorowa z bazylią i makaronem

Kotlet z piersi kurczaka, ziemniaki z koperkiem, marchewka gotowana.

Jabłko + chrupki kukurydziane

Śr

Pieczywo pszenno-żytnie, masło, jajecznica ze szczypiorkiem

Zupa krupnik na mięsie z zieloną pietruszką

Naleśniki z dżemem

Gruszka + pieczywo ryżowe prasowane

Cz

Kasza bulgur z olejem kokosowym i miodem z dodatkiem suszonych moreli

Zupa fasolowa

Pyzy z sosem myśliwskim

Banan + chrupki kukurydziane

Pi

Kanapka (Pieczywo pszenno-żytnie, masło,  szynka , ser żółty, ogórek kiszony, pomidor)

Kapuśniak ze słodkiej kapusty

Kotleciki rybne , ziemniaki z koperkiem, surówka z kapusty z tymiankiem  

Placek z owocem

Owoc na podwieczorek może być zamieniany w ramach tygodnia lub zastępowany innym owocem.

Zapisy

Chętnych zapraszamy

tel. kom.
+48 792-758-953
Kamila Soszyńska

Statut